Masina transformata intr-un morman de fiare. Accident violent, nu departe de Timisoara. Un mort si mai multi raniti. Foto

TIMISOARA. Teribil accident de circulatie sambata seara in Timis. Un om a murit, iar mai multi sunt raniti.

CITESTE SI: Prima schimbare de garda, ca acum 300 de ani, in Cetate, la Timisoara. Foto si video 

Accidentul s-a petrecut pe soseaua ce leaga localitatile Gelu si Varias.

Un microbuz plin cu muncitori si un autoturism s-au izbit puternic. In urma impactului, masina s-a facut praf, iar microbuzul s-a rasturnat.

Un om din autoturism a murit pe loc, iar alti 7 sunt raniti, dintre care unii grav. A fost solicitata interventia elicopterului SMURD si a autoutilitarei pentru victime multiple.

Numarul initial de victime anuntat la 112 a fost de 15.

Forte impresionante de interventie, pompieri, echipaje SMURD si ale ambulantei, politie, au pornit spre locul tragediei.

Din primele informatii, se pare din pricina vitezei, soferul autoturismului, un Renault Clio, a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens.

Soferul microbuzului povesteste ca aducea muncitorii de la o fabrica din Timisoara, Valeo, catre casa. Cu 50 m inainte de o curba, autoturismul i-a aparut brusc in fata. A tras brusc de volan, dar n-a mai putut evita impactul. In urma izbiturii, s-a rasturnat.

Un tanar de 28 ani conducea un autoturism dinspre Varias spre Gelu, iar la un moment dat, intr-o curba la dreapta, a patrus pe sens opus si a intrat in coliziune cu un microbuz care circula regulamentar, din sens opus. In urma accidentului a rezultat decesul conducatorului autoturismului si ranirea a 7 pasageri din microbuz„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Aurora Voicila, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

3 dintre raniti au ajuns la SPitalul Municipal Timisoara, iar 4 la Spitalul Judetean. O femeie insarcinata si inca o persoana, care au suferit doar rani superficiale, au plecat de la locul accidentului inainte de sosirea fortelor de interventie.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabli cu precizie in ce conditii s-a produs tragedia.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.