Razii cu forte intarite in mijloacele de transport din Timisoara. Ce se intampla

TIMISOARA. Controlorii RATT primesc intariri din aceasta saptamana in verificarile din mijloacele de transport.

CITESTE SI: Concurs spectacol pe Bega, la Timisoara. E unic in Romania. Oamenii, chemati sa-i voteze pe cei mai inventivi competitori 

Pentru ca a venit sezonul cald, prin tramvaie si firobuze incep sa urce in numar mai mare si hotii de buzunare. De aceea politistii locali au inceput si ei din aceasta saptamana patrularile prin mijloacele de transport alaturi de jandarmi.

Principalul scop al patrulelor mixte este acela de a preveni furturile din buzunare si posete, precum si alte fapte de natura contraventionala sau infractionala care pot avea loc in tramvaie, troleibuze sau autobuze ori in statiile acestora. De asemenea, patrulele mixte au in vedere si luarea masurilor legale in cazul nerespectarii legislatiei referitoare la ordinea si linistea publica in mijloacele de transport in comun si in imediata apropiere a acestora„, transmit reprezentantii politiei locale.

In primele zile politistii au dat deja amenzi celor care vindeau diferite produse in statiile de tramvai, pentru cei care consumau alcool in mijloacele de transport, dar au si prins mai multi cersetori in diferite statii.

Actiunile de control vor continua si in zilele viitoare, fiind concentrate pe liniile pe care actioneaza mai frecvent hotii de buzunare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.