Militarii, in sarbatoare la Timisoara. Muzica de fanfara, expozitie de tehnica militara si caricatura. Foto si video

TIMISOARA. Taburi, arme de mai multe calibre, tehnica radio sau o baterie antiaeriana, toate si-au facut loc in centrul Timisoarei de Ziua Fortelor Terestre, care in fiecare an se sarbatoreste la 23 aprilie, de Ziua Sfantului Gheorghe.

CITESTE SI: Accident feroviar nu departe de Timisoara. Un tren in care erau 100 de oameni a izbit o masina. Ce a urmat 

In Piata Sfantul Gheorghe, militarii si reprezentantii administratiei locale si judetene au depus coroane de flori si au asistat la un ceremonial religios.

Apoi,  militarii Brigazii 18 Cercetare Supraveghere Decebal s-au retras in pas de defilare in garnizoana.

Ziua Fortelor Terestre sarbatorita la Timisoara

Publicată de Opinia Timisoarei pe 23 Aprilie 2018

Intre timp, in Piata Libertatii, timisorenii au putut vizita standurile amenajate de militari pe care au fost expuse armele sau tehnica pe care acestia o folosesc in activitatea lor.

Presedintele Consiliului Judetean Timis Calin Dobra si prefectul Eva Andreas au trecut si ei pe la standuri si au facut fotografii. Primaria Timisoara a fost reprezentata de Catalin Iapa consilierul lui Nicolae Robu.

Spre deosebire de anii trecuti, de aceasta data, pe langa expozitia de arme, in Piata Libertatii a fost amenajata si una de caricaturi.

Trei dintre soldati le-au aratat curiosilor cum se foloseste si o baterie antiaeriana.

Timisorenii care au trecut prin Piata Libertatii au putut asculta muzica de fanfara pe durata expozitiei de tehnica militara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.