Accident la iesire din Timisoara, oameni raniti

TIMISOARA. Impact la iesirea din Timisoara, sambata, la orele pranzului.

CITESTE SI: Bijuterii pe patru roti, la retroparada primaverii din Timisoara. Masinile cu parfum de epoca au fascinat trecatorii. Video 

Accidentul a avut loc pe soseaua care leaga Timisoara de Aeroportul International Traian Vuia.

Un sofer venea dinspre Giarmata Vii, iar la intersectia cu drumul de Aeroport a incercat sa faca virajul la stanga. A uitat insa sa se si asigure si a izbit in plin o alta masina care circula regulamentar.

Un barbat de 60 de ani a iesit de pe o strada si a facut virajul la stanga catre aeroport, si a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 26 de ani. In urma accidentului au rezultat doua victime, respectiv soferii ambelor autoturisme, care au fost transportati la spital. Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Ambii soferi au fost preluati de ambulante si transportati la spital, barbatul de 26 de ani fiind intr-o stare mai grava.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.