Tanarul care merita toate felicitarile la Timisoara. Ce a facut cand a auzit tipetele disperate ale unei femei in plina strada

TIMISOARA. Batranii sunt de obicei printre tintele preferate ale hotilor si talharilor. Un tanar tocmai pe acest lucru a mizat cand a decis sa o atace pe o femeie la Timisoara, insa a fost ceva ce nu a luat in calcul.

CITESTE SI: Incendiu violent la etajul 6 al unui bloc. Zeci de oameni evacuati

Totul s-a intamplat pe strada Brandusei din Timisoara. Un tanar de 20 de ani a zarit lantisorul de la gatul unei batrane care mergea linistita catre casa. Barbatul s-a repezit asupra femeii de 62 de ani, i-a smuls bijuteria de la gat si a luat-o la sanatoasa.

CITESTE SI: Un horror romanesc, o drama si o comedie, printre premierele saptamanii la Shopping City Timisoara

Norocul a facut ca tipetele batranei sa fie auzite de un timisorean care se afla in zona in acel moment. Omul. nu a stat o clipa pe ganduri si s-a luat dupa talhar. A fugit dupa el si a reusit sa il prinda. Timisoreanul l-a imobilizat pe infractor si l-a tinut pe loc pana la sosirea unui echipaj de politie.

Talharul a fost preluat de politisti si introdus 24 de ore in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.