Un horror romanesc, o drama si o comedie, printre premierele saptamanii la Shopping City Timisoara

TIMISOARA. Cinefilii au parte de cinci premiere in acest final de saptamana la Cinema City din Shopping City Timisoara. Pelicule pentru toate gusturile ruleaza din 20 aprilie pe ecrane.

Prima premiera este „The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter„, un film horror regizat de Dragos Buliga si scris de Octav Gheorghe, cei doi fiind la prima colaborare. Un american, vanator de fantome si de vampiri vine in Transilvania in urmarirea unei povesti sangeroase in castelul Zalesky, aflat intr-un sat din Transilvania. Omul se trezeste insa in fata celei mai mari provocari din viata. Rolul principal ii revine lui Armand Assante, actor care nu este la prima vizita in Romania, dupa ce el a mai lucrat in 2007 cu Cristian Nemescu la California Dreamin’.
Alaturi de fostul castigator al premiului Emmy apar in film israelianul Lior Ashkenazi sau slovenul Branko Djuric, dar si actorii romani Razvan Vasilescu, Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Catalin Catoiu si Claudiu Bleont.

A doua premiera a saptamanii este o drama, „In the fade„, in regia neamtului Fatih Akin. Filmul spune povestea Katiei, o femeie care isi pierde sotul si fiul in urma unui atentat savarsit de un cuplu de tineri neonazisti. Iar acum, Katja nu vrea atat dreptate, cat razbunare. Rolul principal este detinut de frumoasa Diane Krueger, actrita pe care in 2018 o veti mai vedea in alte trei productii ce urmeaza sa fie lansate. Colegii de distributie nu sunt atat de cunoscuti precum actrita nascuta la Algermissen. Numar Acar, Johannes Krisch sau Ulrich Tukur sunt cateva dintre numele ce apar in film.

Tot in acest final de saptamana cinefilii pot sa vada si comedia Super Troopers 2. Pelicula continua aventurile din filmul lansat in urma cu 17 ani. Regizor a ramas tot Jay Chandrasekhar, iar in distributie apar Steve Lemne, Erik Stolhanske, Jay Chandrasekhar, Paul Soter si Kevin Heffernan. In partea a doua apar si cateva nume noi: Sean William Scott, Lynda Carter, Rob Lowe, Emmanuelle Chiriqui sau Fred Savage.

O alta premiera este Midnight Sun, film ce spune povestea unei fete de 17 ani care sta inchisa in casa deoarece sufera de o boala rara in urma careia orice expunere la soare o poate costa viata. Totusi, tanara il intalneste pe Charlie si astfel incepe o poveste de dragoste. In rolurile principale sunt Bella Thorne si Patrick Schwarzenegger, nimeni altul decat fiul marelui Arnold. In film ii mai puteti vedea pe Rob Riggle sau Paul McGillion.

Ultima premiera la Cinema City este un film pentru cei mici. Desenul animat „Rata, Rata si Gascan„, este o comedie in care Natasha Leggero, Carl Reiner, Stephen Fry sau Craig Ferguson isi imprumuta vocile simpaticelor personaje. Un gascan salveaza doua ratuste din ghearele unei pisici, iar cei doi puisori incep sa il vada ca pe un tata. Si de aici incep tot felul de aventuri, care de care mai haioase.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.