SCM Poli Timisoara, la un pas de o mare performanta

Plecata cu sansa a doua in duelul din primul tur al play-off-ului Ligii Nationale de handbal impotriva puternicei CSM Bucuresti, handbalistii de la Poli au demonstrat ca nimic nu este imposibil, iar acum sunt la un pas de o mare performanta.

Banatenii au batut in primul joc al disputei, care se joaca dupa sistemul cel mai bun din trei jocuri, chiar la Bucuresti, dupa aruncarile de la 7 metri.

Joi, de la ora 17.30, violetii joaca probabil cea mai importanta intalnire din actualul sezon. In cazul unei victorii, Poli merge mai departe in semifinale, iar daca va pierde, merge la Bucuresti pentru jocul decisiv.

‘Asa cum spuneam inaintea primului meci, la fel gandesc si acum! Inaintea primei confruntari CSM era favorita absoluta, acum e tot favorita. Si-au facut un lot puternic in acest an si au mai multi jucatori disponibili decat noi. In ce ne priveste, inca avem probleme medicale cauzate de accidentări’, spune antrenorul SCM Politehnica, Pero Milosevic, care nu va putea conta chiar pe fiul sau, Vuk, coordonatorul de joc. El nu s-a refacut inca, dupa o ruptura musculara.

‘Noi nu avem niciun fel de presiune, la ei e presiunea acum. Rezultatul primului meci ne da o mai mare incredere in fortele proprii, dar ii respectam in continuare pe cei de la CSM. E adevarat ca in momentul startului de meci il vom lasa la o parte si vrem sa demonstram in teren cine e mai bun. Toate fazele jocului trebuie sa le facem bine pentru invinge acest adversar’, a mai spus Pero Milosevic, în avanpremiera partidei.

Meciul al doilea SCM Politehnica – CSM Bucuresti, din play-off, va fi arbitrat de Claudiu Belean (Mures) si Valentin Calina (Arges), iar observator va fi Stefan Ciurea (Dolj).

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.