Si-au vazut moartea cu ochii. Accident de tren in vestul tarii. Foto

O soferita si prietena ei si-a vazut intreaga viata trecand prin fata ochilor dupa ce a fost lovita de un tren.

CITESTE SI: Incendiu la un restaurant, in Banat. Pericol de explozie 

O soferita si prietena ei au plecat la o plimbare de duminica cu masina. In apropierea unei treceri la nivel cu calea ferata de langa localitatea hunedoreana Livadia, femeia aflata la volan nu a dat atentie semnalelor luminoase din zona si a trecut peste calea ferata.

In acel moment masina a fost lovita din partea stanga de trenul Interregio 1836, care circula pe ruta Cluj-Bucuresti. Masina a fost aruncata langa terasamentul caii ferate, intreaga parte din stanga fata a automobilului fiind distrusa.

La fata locului s-au deplasat o autospeciala de stingere cu apa si spuma cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD B2 si 8 subofiteri din cadrul Garzii de Interventie Baru. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a unei persoane din autoturism care a fost preluata de echipajul SMURD si transportata la UPU Petrosani„, au transmis reprezentantii ISU Hunedoara.

CITESTE SI: Derby pe hartie, macel pe teren. CFR Timisoara, infrangere la scor cu Olimpia Cluj

Traficul feroviar in zona accidentului a fost blocat timp de aproape o jumatate de ora, cat timp politistii au facut cercetarile la fata locului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.