‘Limitator de viteza’ inspaimantator pe o strada din Timisoara

TIMISOARA. Soferii care au trecut sambata seara pe o strada din Timisoara au avut parte de o surpriza.

CITESTE SI: Hulita si admirata deopotriva. Cum s-a transformat cea mai veche piata din Timisoara in cei 170 de ani de cand si-a schimbat numele 

Strada Torac este o strada de aproape 1 kilometru care trece prin spatele cimitirului din Calea Buziasului si nu este printre cele mai circulate din oras, mai ales pe timp de noapte. Cel mai probabil niste tineri care locuiesc in zona s-au gandit sa instaleze si un limitator de viteza… diferit, cu ajutorul caruia sa testeze reactia conducatorilor auto.

Tinerii au luat niste haine si le-au asezat pe mijlocul soselei, ca si cum un om ar fi fost intins pe carosabil.

O soferita chiar a crezut ca cineva a fost lovit de masina si abandonat in mijlocul drumului, asa ca a oprit sa dea o mana de ajutor. Cand a vazut despre ce este vorba, femeia a indepartat hainele de pe sosea, nu inainte de a face fotografii si a le pune pe facebook.

sursa foto: INFO TRAFIC jud. TIMIȘ

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.