Accident pe o sosea din Timis. Un bebelus a fost ranit dupa ce mama lui s-a dat peste cap cu masina

TIMIS. S-a dat alarma la 112 odata cu lasarea serii, dupa un accident pe un drum din estul judetului.

CITESTE SI:  Circulatie ingreunata la iesire din Timisoara. Ce s-a intamplat 

Evenimentul a avut loc pe soseaua care face legatura intre Lugoj si satul timisean Jabar. La fata locului s-a deplasat o salvare si o masina a pompierilor echipata pentru descarcerare.

O femeie conducea un autoturism iar la un moment dat masina a derapat si s-a rasturnat. In autoturism se mai afla si un copil, minor, sub doi ani. Am intervenit cu un echipaj de interventie cu modul de descarcerare. Mama si copilul au fost scosi din masina, sunt constienti si sunt transportati la spital pentru verificari medicale suplimentare„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii ISU Timis.

 

Circulatia in zona s-a desfasurat fara mari probleme, in timp ce politistii au facut cercetarile la fata locului.

O femeie de aproximativ 30 de ani a condus un autoturism pe drumul judetean 592D, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului, a parasit partea carosabila si a iesit in decor. In urma accidentului au rezultat doua victime, conducatoarea auto si un minor de un an si doua luni, care au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ionut Sirbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

sursa foto si video: lugojinfo.ro

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.