Premierele saptamanii la Shopping City Timisoara. ‘King Kong’ il infrunta pe ‘The Rock’, un thriller de exceptie, o comedie si un documentar despre Romania, la Cinema City

TIMISOARA. Cinema City din Shopping City Timisoara aduce patru premiere in atentia cinefililor in acest final de saptamana.

Rampage‘ este povestea prieteniei dintre un om de stiinta si o gorila pe care a crescut-o de la nastere. Relatia dintre cei doi se schimba in momentul in care un experiment esueaza, iar gorila draguta se transforma intr-un monstru imens pus pe distrugere. De aici pleaca filmul regizat de Brad Peyton, cel care semneaza si din postura de producator pentru aceasta productie.

Faptul ca Dwayne Johnson a fost ales sa joace rolul principal nu este de mirare, din moment ce Brad Peyton a mai lucrat alaturi de el la „San Andreas” si „Journey 2:The misteryous island”. Johnson joaca rolul doctorului Davis Okoye, cel care creste o gorila pana la maturitate si care comunica cu primata prin limbajul semnelor. Aceasta pelicula este prima in care actorul nascut in California apare in acest an, din cele trei pe care le are programate.

Regizorul Brad Peyton i-a mai adus in distributie si pe Will Yun Lee si Breanne Hill, actori cu care a mai colaborat tot la blockbuster-ul din 2015, „San Andreas”. Distributia este completata de frumoasele Naomi Harris si Malin Ackerman, dar si de Jeffrey Dean Morgan, Joe Manganiello sau Marley Shelton.

O alta premiera este „A quiet place„, care spune povestea unei familii ce traieste intr-un loc retras si in liniste, deoarece o creatura necunoscuta ii poate ucide pe toti la cel mai mic zgomot facut de oricare dintre cei patru membri ai familiei. Distributia este una extrem de redusa, cu doar 7 actori. Rolul principal ii revine lui Emily Blunt, iar alaturi de ea mai apar John Krasinski, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Cade Woodward, Leon Russom si Dors McCarthy.

Cei care vor sa vada o comedie pot alege „Blockers„, un film in care apar Gina Gershon, Gary Cole sau John Cena. Povestea este una simpla. Trei parinti incearca sa isi opreasca fiicele sa isi piarda virginitatea in seara in care au balul de absolvire a liceului, iar de aici apar tot felul de situatii care de care mai hilare.

Ultima premiera este documentarul ‘Romania neimblanzita‘, un documentar despre natura Romaniei realizat de casa de productie britanica Off the fence si The european nature trust. Varianta in romana este narata de Victor Rebengiuc, iar cea in engleza de Mark Strong. Filmul are 90 de minute si deja a fost proiectat o data, in luna martie, la Washington.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.