Amenzi usturatoare pentru administratorii cimitirelor din Timisoara. De ce au fost sanctionati

TIMISOARA. Patru cimitire din Timisoara au fost vizitate de politistii locali, iar administratorii vor trebui sa scoata bani frumosi din buzunare pentru ca nu si-au facut treaba.

CITESTE SI: Incerca sa traverseze tara fara permis si se ‘impiedica’ la Timisoara 

Primele trei cimitire controlate de agentii Politiei Locale au fost Calea Buziasului, Rusu Sirianu si Eroilor. Aici oamenii legii au gasit diferite cantitati de deseuri, care fie nu erau stranse asa cum trebuie, fie adunate intr-un colt al cimitirului si nu au fost ridicate. Administratorii locurilor de veci s-au ales cu cate o amenda de 1000 de lei, iar dupa ce au fost sanctionati au trecut la treaba si au strans deseurile.

Amenda record a fost aplicata administratorului cimitirului din zona Stuparilor, care s-a ales cu o sanctiune de 2500 de lei.

Actiunile politistilor in cimitire vor continua si in perioada urmatoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Si in cimitirul Eroilor e o debandada de nedescris….cind se face o lucrare pe un mormant,locurile de veci din vecinatate sunt pur si simplu distruse…E plin de gunoaie,noroi,buruieni,resturi de coroane….Si acum ca vine vara,ambrozia va fi de 2 metri inaltime,ca anul trecut.Jale!!Dar cui ii pasa??

  2. La cimitirul săracilor e o adevărată groapa de gunoi. Muta gunoiul din eroilor la cimitirul saracilor