Prapad pe soselele din Timis. Sute de amenzi date si zeci de soferi deveniti pietoni

TIMIS. Mai multe echipaje ale politiei au iesit pe strazile din judet de Sarbatorile Pascale, iar sute de soferi au bagat mana adanc in buzunare pentru a achita amenzi.

CITESTE SI: Tren deraiat intre Timisoara si Resita 

Politistii au desfasurat 40 de actiuni de control in mai multe zone din judet. Oamenii legii au aplicat 775 de amenzi, din care s-au strans 170.000 de lei. Din totalul amenzilor, 451 au fost aplicate de politistii de la circulatie, 38 dintre ele fiind date pentru depasirea vitezei legale. 45 dintre sanctiuni au fost aplicate pentru deranjarea ordinii si linistii publice.

CITESTE SI: Distractie in aer liber, la Timisoara. Vremea frumoasa i-a scos pe oameni din case. Foto 

In cele trei zile de controale 28 de soferi au ramas pietoni, iar 19 certificate de inmatriculare au fost retrase. Actiunile de control vor continua si in zilele urmatoare pe soselele din judet.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.