Distractie in aer liber, la Timisoara. Vremea frumoasa i-a scos pe oameni din case. Foto

TIMISOARA. Mii de timisoreni au profitat de ziua libera si de vremea frumoasa si au iesit in centru, la terase sau in parcuri. Fiecare si-a petrecut timpul liber cum a vrut.

CITESTE SI: Marsul Invierii a adunat sute de oameni la Timisoara, pe strazile orasului, in a doua zi de Paste 

Centrul Timisoarei a fost luat cu asalt de timisorenii care dupa iarna indelungata au vrut sa se bucure de soare si de vantul de primavara. Unii au iesit doar la plimbare, altii s-au asezat la terase, iar altii au facut cozi la dozatoarele de inghetata.

Cei care nu au avut loc in centru i-au luat de manute pe cei mici si au ocupat pana la refuz Parcul Copiilor, iar alti timisoreni au ales sa faca o plimbare pe Bega, cu barcutele.

A mai existat insa o alta categorie de ‘timisoreni’, cei veniti de pe alte meleaguri, care au vrut sa dea jos kilogramele acumulate si au au incins un joc de cricket langa Stadionul „Dan Paltinisanu”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.