Accident teribil pe o sosea din Banat in a doua zi de Paste. Un om a murit

Echipaje ale pompierilor si salvarii au intrat in alerta inca de la primele ore ale zilei, dupa ce o femeie a sunat la 112 si a anuntat un accident grav.

CITESTE SI: A murit unul dintre cei mai apreciati jurnalisti din Timisoara 

Totul s-a intamplat pe soseaua de centura a Caransebesului dupa rasaritul Soarelui. O masina in care se aflau doi barbati a zburat pur si simplu de pe sosea si s-a oprit in vegetatia de pe marginea soselei.

Soferul autoturismului a murit in urma impactului, insa pasagerul in varsta de 38 de ani, a iesit de unul singur dintre fiarele contorsionate ale masinii si s-a tarat pana la marginea soselei, scrie expressdebanat.ro.

CITESTE SI: Razii pe tramvaie, autobuze si troleibuze in Timisoara. Liniile pe care se vor instala controlorii 

Acesta a fost zarit de o femeie care a sunat la 112, iar o salvare care pleca spre o alta interventie s-a oprit si i-a acordat primul ajutor, dupa care a fost transportat la Spitalul Municipal din Caransebes.

Politistii au ajuns si ei la fata locului si incearca sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.