Jandarmii au fost ‘iepurasi’ pentru oameni nevoiasi, la Timisoara

TIMISOARA. Jandarmii au luat o pauza de la programul de zi cu zi pentru a aduce la ceas de sarbatoare zambetul pe buzele unor oameni nevoiasi.

CITESTE SI: Plimbarile cu catamaranul pe Dunare, in Banat, la mare cautare. De ce e nevoie pana la 1 Mai

Jandarmii Gruparii Mobile au mers la Centrul de Zi „Sf. Nicolae” din Timisoara pentru a le duce cadouri de Pasti copiilor de aici. „Iepurasii” in uniforma au strans bani, mancare si haine pe care le-au dus celor care au mai mare nevoie.Printre cei pe care i-au facut fericit se afla o fetita de 12 ani, care a primit drept cadou o pereche de ochelari de care avea mare nevoie.
Jandarmii i-au adus alinare si unui bunic care locuieste la periferia Timisoarei si isi creste singur cei trei nepoti. Batranul a primit drept cadou alimente ce vor fi puse pe masa de Paste.

CITESTE SI: Atentie, nu e de glumit. Ce sa nu postezi pe Facebook, de sarbatori, la Timisoara 

Actiunea Gruparii Mobile a fost sprijinita si de Asociatii ‘Urmasii lui Glad’ din Timisoara, Grupul Catehetic Ortodox ‘Sf. Ioan Gura de Aur’, dar si mai multe societati comerciale din oras, capitanul Dumitru Raducu fiind cel care a pus umarul ca intreaga actiune sa iasa perfect.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.