Razie de amploare in Timisoara. Sute de amenzi date de politisti in Joia Patimilor

TIMISOARA. Politistii si jandarmii au descins in baruri si discoteci sau in magazine si au oprit mai multe masini in trafic in cadrul unei razii care a durat sase ore.

CITESTE SI: 1000 de oua vopsite in Vinerea Mare, la Manastirea Sag, de langa Timisoara. Maicutele ii asteapta pe credinciosi de Pasti. Foto 

Oamenii legii au inceput controalele in jurul orei 20, iar actiunea s-a incheiat la 2 dimineata. Politistii au verificat 30 de firme din oras, au legitimat 520 de persoane si au controlat mai bine de 300 de autovehicule. In urma neregulilor gasite politistii de la rutiera au lasat 10 soferi pietoni pentru diferite perioade de timp, dar au si retras 10 permise de conducere.

In urma raziei au fost aplicate si 234 de amenzi, majoritatea pentru nerespectarea regulilor de circulatie de catre soferi, insa au fost amendati si cei care deranjau linistea si ordinea publica, suma stransa in urma sanctiunilor ajungand la 50.450 de lei.

CITESTE SI: Avem programul pe fiecare zi la curatenia de primavara, la Timisoara. Vezi cand vin masinile RETIM pe strada ta 

Politistii si jandarmii vor fi la datorie si in zilele urmatoare. Acestia vor fi prezenti in trafic, la centrele comerciale, la aeroport, dar si in apropierea bisericilor pentru a nu exista niciun fel de problema in zilele de sarbatoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.