Reteta traditionala din Banat. Gradinuca la cuptor

Dupa zilele de sarbatoare in care probabil ati gustat din tot felul de preparate din carne a venit timpul sa incercam si o mancare mai usoara. Astfel ca opiniatimisoarei.ro va recomanda la miezul zilei o salata sanatoasa.

CITESTE SI: Tramvaie blocate la Timisoara, in plin centru, din pricina unui sofer. Cum si-a parcat masina Foto 

Gradinuca la cuptor este de fapt un amestec de legume, iar pentrua o pregati este nevoie de doi morcovi, o telina, un pastarnac, doi cartofi, trei rosii, marar si patrunjel, iar sarea si piperul se adauga dupa gust.


Pe langa acestea mai aveti nevoie de o ceasca de smantana, o tulpina de rubarba, o ceasca de fasole verde, un pahar de ulei, o ceasca de mazare verde si doua gulii mai mici.

AICI puteti vedea si modul in care se prepara gradinuca la cuptor, preparat care poate fi gata in mai putin de un sfert de ora.

sursa foto: perfectimperfecte.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.