Circulatia trenurilor se schimba de Pasti. Mai multe garnituri nu mai pleaca din Timisoara

TIMISOARA. CFR Calatori modifica mersul trenurilor pe perioada sarbatorilor pascale, iar cei care vor sa calatoreasca vor trebui fie sa isi cumpere bilet din timp de la agentiile de voiaj, fie in zilele de sarbatoare sa-l achizitioneze direct din statii.

CITESTE SI: Piata volanta din Timisoara cu program special de Pasti 

Astfel, mai multe trenuri care pleaca din statia Timisoara Nord, sau urmau sa ajunga in capitala Banatului, nu vor mai circula in zilele de sarbatoare. In prima zi de Paste vor fi anulate trenurile Interregio 1863 si 1866, care circula pe ruta Iasi – Timisoara Nord, si retur, dar si trenul Interreggio 1743, care circula pe legatura Timisoara-Baia Mare.

Trenurile 1811 si 1812, care asigurau relatia Timisoara Nord – Sibiu, si retur, vor ramane si ele in depouri. Ultimele curse ce nu vor circula in prima zi de Paste sunt Interregio 1819 si 1818, care fac legatura intre Targu Mures si Timisoara.

CITESTE SI: Pana unde merge tupeul la Timisoara. Gunoaie aruncate sub balcoane. Cineva insa i-a vazut pe nesimtiti 

In 9 aprilie un singur tren nu va circula din statia Timisoara Nord, si anume Interregio 1744, care face legatura intre capitala Banatului si Baia Mare.

De asemenea, CFR Calatori anunta ca in zilele de 6,7,8 si 9 aprilie, agentiiile de voiaj ale companiei vor fi inchise.

AICI puteti vedea toate trenurile ce vor fi anulate in tara in perioada sarbatorilor pascale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Incet dar sigur cfrul intra la faliment daca nu se va privatiza