Dieta care face minuni. Scapi de 13 kilograme intr-o luna

Daca vreti sa scapati de kilograme o puteti face fara sa va informetati, dar si cu mancaruri sanatoase. O luna de zile puteti adopta o dieta pe baza de orez, iar nutritionistii spun ca veti vedea rapid rezultatele dorite.

CITESTE SI: Timisoara, orasul din Romania unde apartamentele s-au scumpit cel mai mult 

Dieta cu orez este una dintre cele mai purificatoare diete, deoarece orezul este folosit si in detoxifiere. Nutritionistii au creat aceasta dieta dupa nenumarate analize asupra dietei chinezilor, renumiti pentru felul in care arata.

Curatarea organismului se datoreaza albuminei, substanta care se gaseste in orez si ajuta la eliminarea toxinelor si lichidelor din organism. In timp ce medicii studiau efectele dietei cu orez, acestia au descoperit ca riscul unor boli cardiovasculare era mai mic. Putem spune, asadar, ca dieta este un aliat sanatos și in lupta cu kilogramele.

Renunta la cafea, carne, prajeli, paine, produsele de panificatie si evident la mancarurile de tip fast food. in timpul dietei vei bea numai apa si sucuri din fructe proaspete facute in casa si, nu in ultimul rand, vei face sport.

Nutritionistii au venit cu doua tipuri de diete cu orez, ambele diete au o pauza de o zi, o data la sapte zile, timp in care vei consuma numai alimente proteice precum carne, lapte, branza si soia

AICI puteti vedea si care sunt cele doua tipuri de dieta care va ajuta sa scapati de kilograme.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.