Accident groaznic in Banat. O fetita dusa cu elicopterul la spital la Timisoara, dupa ce a tasnit in fata unei masini

Momente cumplite pentru o familie din Banat chiar in Saptamana Patimilor.

CITESTE SI: Nenorocire langa Timisoara. Un barbat a murit zdrobit la serviciu 

Totul s-a intamplat in localitatea caraseana Ticvaniul Mare. O fetita de numai patru ani se juca pe marginea soselei, fiind o clipa nesupravegheata de parinti. Micuta a vrut sa treaca pe cealalta parte a strazii si a tasnit in fata unei masini, iar soferul, cu toate ca a tras dreapta de volan, a lovit-o in plin pe copila aruncand-o pe carosabil.

Grav ranita, micuta a fost preluata de un echipaj al ambulantei si transportata la Spitalul de Urgenta din Resita unde a fost stabilizata. Avand în vedere gravitatea accidentului si mai ales faptul ca Spitalul din Resita nu are specialitatea de chirurgie pediatrica, de la Timisoara s-a solicitat un elicopter SMURD si fetita a fost trimisa la Spitalul Judetean de Urgenta din Timisoara.

CITESTE SI: E oficial. Dam mai multi bani pe biletele de tramvai, autobuz si troleibuz. Pretul pentru calatorii 

Soferul masinii, un barbat de 44 de ani, nu consumase bauturi alcoolice, anunta infocs.ro, iar politistii au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.