Amenintari cu cutitul si incaierare intre frati intr-un bloc din Banat. Uimitor de la ce a pornit razboiul

Au intervenit jandarmii ca sa opreasca un macel. Doi frati au ajuns sa se urasca de moarte dupa ce unul dintre ei a refuzat sa ii dea celuilalt bani sa achite factura la gaz.

CITESTE SI: Prapad in livezile din Timis. Proprietarii, disperati. Fructele ce nu se vor mai gasi in piete

Scandalul dintre frati a avut loc in cartierul Muncitoresc din Resita. Echipajul de jandarmi a intervenit dupa ce unul dintre cei doi a sunat la 112 si a anuntat ca este amenintat cu un cutit de celalalt.

Jandarmii caraseni au ajuns imediat la fata locului, unde au constatat, în urma verificarilor si a relatarilor persoanelor de fata, ca un barbat s-a deplasat la locuinta fratelui sau, amenintandu-l cu un cutit, deoarece acesta nu l-a ajutat financiar sa-si plateasca factura restanta la gaz, motiv pentru care lucratorii E.ON i-au ridicat, în acea zi, contorul de gaz. In urma celor constatate, jandarmii au întocmit celui în cauza actele de sesizare, acestea fiind predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea cercetarilor”, a declarat pentru Resita.ro, Marius Sandulescu, purtator de cuvant in cadrul IJJ Caras-Severin.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.