Politist erou in vestul tarii. A salvat din flacari doi copii

A vazut flacarile iesind din casa vecina si nu a stat nicio clipa pe ganduri. S-a aruncat in foc sa salveze doi copilasi.

Este vorba de un politist din Hunedoara.

Un incendiu violent a izbucnit intr-o locuinta din comuna Dobra, luni, dupa lasarea serii. Politistul a observat focul si stia ca in acea casa sunt doi copii mici.

Omul i-a strigat pe parintii celor doi, dar cum acestia nu au raspuns, politistul a spart usa si a intrat in casa. A scos-o mai intai din flacari pe fetita de 4 ani, dupa care s-a intors si dupa fratiorul de numai 6 luni al acesteia.

Intre timp, la fata locului au au ajuns si pompierii care au reusit sa stinga incendiul.

Cei doi copilasi au fost internati la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Deva, insa a fost sesizata si autoritatea locala pentru protectia copilului, in vederea realizarii unei anchete, scrie hunedoaralibera.ro.

Politistii au stabilit ca parintii celor doi minori au plecat de acasa in jurul orei 18:30, lasand nesupravegheati copiii, care se aflau in camera alaturata celei in care a izbucnit incendiul. Din primele cercetari, anchetatorii au stabilit ca incendiului a fost declansat de focul deschis, provenit de la soba din incapere.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.