Nicolae Robu ‘loveste’ din nou cu chitara. Dedicatie muzicala pentru ‘hateri’, la Timisoara. Video

TIMISOARA. Fericit ca bugetul Timisoarei pe 2018 a fost aprobat si ca a reusit sa pastreze studiile pentru metrou si fantana cantatoare pe planul de investitii, primarul Nicolae Robu a aparut cu o noua dedicatie pe Facebook.

CITESTE SI: Timisoara are buget pe acest an. Metroul si fantana cantatoare raman in picioare. Ce propuneri ale opozitiei au avut castig de cauza 

Spiritul adâncurilor„, poezia lui Nicolae Labis, a fost pusa pe muzica de primarul Timisoarei, iar filmarea cu aceasta piesa a fost urcata de Nicolae Robu pe Facebook.

Primarul face si o descriere a melodiei cu care ii ‘loveste’ pe cei care il contesta, si se foloseste si de un citat din Winston Churchill pentru a evidentia faptul ca piesa este, citam, o „Dedicatie hater-ilor mei„.

In ultima vreme, mai precis, de vreo doua-trei saptamani, asist la o noua campanie extrem de virulenta la adresa mea. Aceiasi hater-i dintotdeauna, unii platiti de grupurile de interese care nu-si pot face jocurile cu un om cinstit si corect ca mine, altii adversari politici, altii frustrati din diverse motive, etc., etc., au fost si inca sunt mobilizati la maxim! Cineva spunea: “Daca te opresti sa dai cu pietre in fiecare caine care latra la tine, n-ajungi niciodata la destinatie!”. Eu nu ma opresc si nu m-am oprit niciodata! Si, astfel, am ajuns la multe, multe “destinatii”, pe care, de-a lungul timpului, mi le-am fixat. Nu m-am oprit, insa, din mers, “am mai dat”, recunosc, ba cu o vorba, ba cu o… melodie etc.! Ei bine, dau, acum, din nou! De data asta, cu o alta compozitie proprie a mea, intitulata “Spiritul adancurilor”, pe exceptionalele versuri de Nicolae Labis„, scrie pe pagina sa de Facebook primarul Nicolae Robu.

Cunoscatorii sustin ca in videoclipul semnat Nicolae Robu „decorul face toti banii”.

DEDICAȚIE HATER-ILOR MEI!În ultima vreme, mai precis, de vreo două-trei săptămâni, asist la o nouă campanie extrem de virulentă la adresa mea. Aceiași hater-i dintotdeauna, unii plătiți de grupurile de interese care nu-și pot face jocurile cu un om cinstit și corect ca mine, alții adversari politici, alții frustrați din diverse motive, etc., etc., au fost și încă sunt mobilizați la maxim! Cineva spunea: “Dacă te oprești să dai cu pietre în fiecare câine care latră la tine, n-ajungi niciodată la destinație!”. Eu nu mă opresc și nu m-am oprit niciodată! Și, astfel, am ajuns la multe, multe “destinații”, pe care, de-a lungul timpului, mi le-am fixat. Nu m-am oprit, însă, din mers, “am mai dat”, recunosc, ba cu o vorbă, ba cu o… melodie etc.! Ei bine, dau, acum, din nou! De data asta, cu o altă compoziție proprie a mea, intitulată “Spiritul adâncurilor”, pe excepționalele versuri de Nicolae Labiș.Dacă vă place, dați Like.Dacă vă place, postați textul “Dislike!”În ambele cazuri, dați Share.

Posted by Nicolae Robu on 23 Februarie 2018

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.