Strigator la cer. A vizionat filme deocheate, apoi si-a violat propria fiica

Clipe de groaza pentru o copila de 14 ani. Propriul tata a batjocorit-o dupa ce s-a imbatat si s-a uitat la filme erotice.

CITESTE SI: Cele mai periculoase cartiere din Timisoara. Si tu locuiesti intr-unul dintre ele? 

Barbatul a profitat de faptul ca era singur acasa cu fata si a violat-o.

Grozavia s-a petrecut intr-un apartament din Arad.

Copila i-a povestit mamei ce s-a intamplat in lipsa ei, iar aceasta a mers glont la politie.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arad l-au retinut pe barbat.

Aflat fiind la domiciliul său şi profitând de faptul că în imobil se afla doar el şi fiica sa minoră, după ce în prealabil a consumat băuturi alcoolice – concomitent cu vizionarea unor filme erotice/pentru adulţi -, inculpatul prin constrângere, a întreţinut acte sexuale orale cu fiica sa minoră. Propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost admisă de către Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile„, au transmis anchetatorii, citati de specialarad.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.