Disperare pentru o mama. Si-a gasit copilul plin de sange, batut intr-o scoala din vestul tarii

Plina de sange, cu buza sparta si mai multe umflaturi. Asa si-a gasit o femeie fiica de 12 ani la scoala.

CITESTE SI: Distrugeri la Colonada de la Buzias. Simbolul imperial al Banatului, abia refacut din temelii, atacat de vandali 

Copila fusese batuta de un coleg, in incinta Colegiului National Decebal din Hunedoara.

Cea care a povestit totul a fost mama copilei, care a fost sunata de dirigintele clasei si a fost anuntata ca fiica ei a fost batuta. Femeia a ajuns intr-un suflet la scoala si a gasit-o pe copila in cabinetul medical.

Am gasit-o in cabinetul medical al scolii, plina de sange, cu buza sparta si cu hemoragie nazala, cu mai multe umflaturi. I-am intrebat pe colegii ei cum s-a petrecut incidentul si mi-au spus ca ar fi pus un pariu ca elevul care a agresat-o o poate bate. El s-ar fi napustit asupra ei si a lovit-o pana a ajuns in starea in care am gasit-o„, a spus mama copilei pentru zhd.ro.

CITESTE SI: Si-a atacat copiii cu cutitul. Momente infioratoare intr-o familie din Timis, terminate la spital 

Femeia a mers si la diriginte pentru a discuta cu acesta si aici a avut o surpriza.

I-am spus dirigintelui ce mi-au povestit colegii ei si m-a luat la rost, spunandu-mi ca nu fac eu regulile in scoala si reprosandu-mi ca de ce m-am apucat eu sa ii intreb pe copii despre fiica mea„, a completat mama elevei lovite.

CITESTE SI: Accident spectaculos in Timisoara. O masina a zburat pe liniile de tramvai, intr-o statie 

Eleva a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente din Deva.

Pe fir au intrat si politistii care fac cercetari pentru loviri si alte violente.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.