Accident grav pe o sosea din vestul tarii. Ce au descoperit politistii

Un barbat a ajuns cu rani grave la spital dupa un accident petrecut pe un drum in vestul tarii.

CITESTE SI: Moartea fulgeratoare a unui student eminent din vestul tarii. S-a stins la 20 de ani lasand in urma multe semne de intrebare  

Omul, in varsta de 62 de ani a vrut sa traverseze un drum national care trecea prin comuna hunedoreana Paclisa. A ignorat faptul ca in zona nu era nicio ‘zebra’ si a incercat sa ajunga cat mai repede pe partea cealalta a soselei, scrie hunedoaralibera.ro.

CITESTE SI: ‘Da-i cu caramida in cap’. Scene violente intr-un oras din Timis. Video  

Un sofer de 19 ani care circula catre Sarmizegetusa l-a surprins pe barbat si l-a accidentat. La fata locului au sosit si politistii care au inceput cercetarile.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Si pietonul a fost pus de politisti sa sufle in fiola, insa de aceasta data aparatul a indicat valoarea de 1,18 mg/l, alcool pur in aerul expirat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.