Razie la service-urile auto din Timisoara. Ce au descoperit politistii

TIMISOARA. S-a descins la service-urile si schrot-urile din Timisoara, saptamana aceasta.

CITESTE SI: ‘Sa coboram cu picioarele pe pamant, legat de metrou la Timisoara. Vorbim de 750 de milioane de euro. Nu se va realiza niciodata’. Cine sustine cu tarie asta 

Nu mai putin de 9 firme au fost controlate de politistii locali, dupa ce au fost controlat modul in care gestioneaza deseurile periculoase si colectarea duala a deseurilor. 6 service-uri auto si trei firme de dezmembrari au primit sanctiuni in valoare de 19.000 de lei, pentru ca nu aveau contract pentru colectarea uleiurilor uzate, a filtre si alte componente folosite in pubele de la Retim si necolectarea duala.

Politistii locali atrag atentia ca deseurile periculoase trebuie colectate separat, iar cei care nu respecta regula risca amenzi cuprinse intre 2.000 si 2.500 de lei.

CITESTE SI: Bucata de strada din nordul Timisoarei care se largeste la 4 benzi, va avea un sens giratoriu si piste de biciclete. Va costa 2 milioane de euro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.