Ziua si furtul. Performanta a doi pusti din Timis

TIMIS. Politistii din Timis au mai dat peste un caz mai putin obisnuit. De aceasta data, doi copii au reusit sa ii uimeasca pe oamenii legii.

CITESTE SI: Bucata de strada din nordul Timisoarei care se largeste la 4 benzi, va avea un sens giratoriu si piste de biciclete. Va costa 2 milioane de euro

Doi tineri au invatat repede o meserie si au trecut la treaba. In decurs de aproape doua saptamani, un pusti de 12 ani si unul de 16, au reusit sa dea nu mai putin de 4 spargeri si au furat ce le-a cazut in mana.

Baietii au intrat in doua firme intr-o locuinta si intr-o biserica si au luat banii pe care i-au gasit, dar si produse alimentare, tigari si bauturi alcoolice. Prejudiciul a fost in valoare de 2000 de lei.

CITESTE SI: Accident pe soseaua Timisoara – Cenad. Trei masini implicate. Foto

Dupa 11 zile politistii au reusit sa ii prinda si au recuperat o parte din pagube.
Politistii au intocmit un dosar penal pentru furt calificat, iar politistii continua verificarile pentru a vedea daca cei doi au mai facut si alte furturi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.