Dat in urmarire generala, capturat in Timis. Pentru ce era cautat un barbat

TIMIS. A incercat sa fuga de justitie, insa a fost prins la iesirea din tara.

CITESTE SI: Vom merge cu tramvaiul de la Gara de Nord din Timisoara pana la Solventul. Ce alte planuri are Primaria in bugetul pe 2018 pentru acest tip de transport in comun 

Un barbat de 48 de ani din Mehedinti si-a incheiat treburile in tara si a vrut sa mearga la munca in strainatate. Omul a vrut sa iasa din Romania pe la Cenad, a prezentat actele la control si a asteptat sa i se dea permisiunea sa treaca mai departe.
Politistii de frontiera au facut verificarile de rigoare si au descoperit ca barbatul era dat in urmarire de autoritatile romane. Mehedinteanul era condamnat la 8 luni de inchisoare pentru ca a condus un autoturism fara permis si pentru fals de identitate.

CITESTE SI: Succes important pentru Agroland Timisoara, care intra in careul de asi din elita voleiului feminin 

Politistii de la frontiera i-au intrerupt calatoria barbatului, si l-au predat unei echipe a Inspectoratului Judetean de Politie Timis, in vederea luarii masurilor legale ce se impun

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.