Cupidon trage cu pistolul de Valentine’s Day. Competitie inedita la poligonul Blue Line din Timisoara

TIMISOARA. Daca o cina romantica ti se pare prea putin si chiar vrei sa surprinzi persoana iubita, poligonul Blue Line vine cu o propunere inedita de Valentine’s Day.

Cel mai cautat poligon din oras vine in intampinarea indragostitilor cu o oferta speciala, o competitie dedicata lor, cu un premiu surpriza pus la bataie.
Cuplurile care vor o zi a Indragostitlor altfel sunt asteptate la poligon in 14 februarie, de la ora 18.00, pentru a se intrece la o tragere cu pistolul.

Participantii la concurs vor folosi acelasi tip de pistol si vor fi supravegheati indeaproape de instructorii de la Blue Line.

Organizam o Cupa de Valentine’s Day adresata cuplurilor. Unul dintre membrii cuplului beneficiaza de un discount de 50%, promotie intitulata <half for your better half>. Ei achizitioneaza pachetele, unul intreg pentru el si unul redus pentru ea, iar pentru concurs noi punem la dispozitie cinci cartuse pentru el si cinci pentru ea, cumulam punctajul pe cuplu si desemnam castigatorul. Invingatorii, pe langa trofeu, primesc o cina romantica pentru doi din partea restaurantului Org’olio„, a declarat Vlad Dragoi, proprietarul poligonului Blue Line Timisoara.

Organizatorii isi doresc ca acest eveniment sa devina o traditie si in anii in care vor urma.
Aceasta este a doua competitie inedita pe care poligonul Blue Line o organizeaza in ultima jumatate de an, dupa ce, de Halloween, toata lumea s-a distrat de minune tintind dovleci.

Poligonul Blue Line are 6 statii de tragere si poate fi folosit atat de amatori, cat si de profesionisti. In mod curent, poligonul pune la dispozitie celor care vin la tragere 13 arme, de diferite calibre. Timisorenii care vin cu arma proprie trebuie sa prezinte si un document prin care sa ateste ca respectiva arma le apartine.

Cei care vor sa invete sa traga cu pistolul vor fi ajutati de patru instructori profesionisti pe care ii pune la dispozitie poligonul Blue Line.

Toate detaliile le gasiti pe pagina de Facebook.
Telefon: 0724049240

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.