Excursii la reducere, cu trenul, pentru indragostitii din Timisoara. Care sunt destinatiile

TIMISOARA. CFR Calatori le pregateste o surpriza cuplurilor care calatoresc cu trenul in februarie. Compania are reduceri pentru calatoriile catre mai multe destinatii.

CITESTE SI: Veste neasteptata. O aripa a Castelului Huniade din Timisoara ar putea fi deschisa publicului. Cand ar putea intra primii vizitatori 

Cuplurile care isi vor cumpara bilete de tren in 14 si 24 februarie le vor primi la jumatate de pret din partea CFR Calatori, insa nu pe toate liniile. Compania a ales 22 de trenuri pentru care cuplurile vor avea aceasta facilitate de Ziua Indragostitilor si de Dragobete.

In lista data publicitatii de CFR Calatori se gasesc si patru garnituri care pleaca sau vin din sudul tarii si din Ardeal.

CITESTE SI: Luni incepe BAC-ul, in noua formula, in Timis. Calendarul Bacalaureatului 

IR 1531 Cluj Napoca – Timisoara Nord (pl. 05:45-sos. 11:38)
IR 1536 Timisoara Nord – Cluj Napoca (pl. 17:15-sos. 23:09)

IR 1691 Orsova – Timisoara Nord (pl.17:05-sos. 20:21)
IR 1692 Timisoara Nord – Orsova (pl. 05:22-sos. 08:42)

Oferta „Plimbati-va in doi! Jumatate tu, jumatate noi” este disponibila exclusiv la casele de bilete din statii, nu se cumuleaza cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achita integral pentru fiecare calator.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.