Amenzi de zeci de mii de lei si firme inchise la Timisoara de politie

TIMISOARA. Mai multe firme au fost luate la verificari de politistii locali in ultimele zile la Timisoara.

CITESTE SI: A fugit ca un las. Sofer cautat de politisti dupa un accident grav pe soseaua Timisoara – Masloc

Opt firme care se ocupa cu dezmembrarea de autovehicule si cu vanzarea cu amanuntul a pieselor au fost controlate de politisti. Oamenii legii au verificat firmele de pe strada Ovidiu Balea, Calea Buziasului, Timisoara DN-59, Timisoara extravilan CF 433129, Closca, Vuk Karadjic si Venus.

Politistii au vrut sa vada daca firmele au toate avizele necesare pentru desfasurarea activitatii, daca au toate actele ce dovedesc provenienta pieselor auto sau daca numele si orarul de functionare ale firmei sunt afisate corect.
In cazul a trei dintre societatile comerciale s-a propus suspendarea activitatii pentru urmatoarele 30 de zile pana vor face dovada ca au indreptat toate neregulile gasite de politisti.

CITESTE SI: Gata! E oficial: Ionut Popa a plecat de la ACS Poli Timisoara. Cine e noul antrenor 

Politistii au dat cinci amenzi, care au ajuns la 13.500 de lei pentru lipsa documentelor pentru desfasurarea de activitati comerciale fara indeplinirea conditiilor legale sau depozitarea autovehiculelor dezmembrate pe domeniul public.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.