Oprit pe strada de jandarmi, intr-un oras din Timis, un barbat a avut parte de o adevarata surpriza. Ce facuse

TIMIS. A fost oprit de jandarmi pe strada si legitimat, fara sa fi facut nimic. Cel putin, asta a crezut un barbat, cand s-a vazut inconjurat de jandarmi.

 

CITESTE SI: Se suceste vremea, la Timisoara si in Banat. Anuntul de ultima ora al meteorologilor 

Barbatul, de loc din judetul Calarasi, a ajuns vineri dimineata in localitatea timiseana Deta. A coborat din masina, apoi si-a vazut de drum. La scurta vreme insa, a fost oprit de jandarmi, pe strada.

Atunci avea sa afle ca, fara sa-si dea seama, cand a coborat din masina si-a uitat borseta plina cu acte si bani pe capota. Oamenii legii au fost cei care au gasit-o iar apoi l-au cautat pe barbat, pentru a i-o inapoia.

CITESTE SI: Nicolae Robu, catre taximetristii nemultumiti din Timisoara: Daca ei considera ca activitatea Uber este ilegala, trebuie sa sesizeze organele abilitate 

Omul s-a aratat extrem de recunoscator, dar si surprins de gestul jandarmilor, si a promis ca data viitoare va fi mai atent pe unde isi lasa geanta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. E tare tipul din Bronx. Dupa cum e îmbrăcat cred că e sportiv (probabil baschet sau baseball, ca la americani) de performanţă.