Surprizele vremii in acest final de saptamana in Banat. Ultimul anunt al meteorologilor

Primul weekend din Faurar vine cu surprize din punct de vedere meteorologic in vestul tarii.

CITESTE SI: Decizie definitiva a Curtii de Apel Timisoara in cazul maiorului SRI din Arad, implicat in traficul de droguri 

Dupa cateva zile cu soare, vremea sufera mici schimbari in acest final de saptamana in vestul tarii. Vineri soarele ramane pe cer, iar temperaturile sunt in continuare neobisnuite pentru aceasta perioada, mercurul din termometre ajungand pana la 15 grade.

Nu scapam nici de precipitatii care in extindere, incepand de vineri seara, chiar si sambata. Vor fi sub forma de ploi, pe arii extinse in jumatatea de vest, unde devin moderate cantitativ, ceva mai putine si mai slabe, in rest. Asteptam si la munte precipatii sub forma lichida, in special la altitudini sub 1500 de metri, dar cu riscul de producere a poleiului, iar la altitudini mai inalte, predomina ninsorile, care temporar sunt asociate si cu intensificari ale vantului„, transmit reprezentantii ANM.

Sambata ploile se mentin in zona de vest a tarii, iar temperaturile maxime ajung pana la 13 grade Celsius.

CITESTE SI: Se fac angajari la Spitalul Judetean Timisoara. Peste 20 de posturi disponibile

Duminica temperaturile scad si se apropie de cele normale pentru aceasta perioada a anului, iar ploile isi vor mai face aparitia doar pe alocuri. Soarele se va ivi printre nori, insa mercurul din termometre va ajunge pana la o maxima de 7 grade Celsius.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.