Accident grav pe o sosea din vestul tarii. Cinci oameni au ajuns la spital

Accident la primele ore ale zilei pe un drum national din vestul tarii. Un microbuz de transport a ajuns cu rotile in sus pe sosea, dupa ce a lovit si un gard.

CITESTE SI: O masina de 80.000 de euro, gasita scrum pe un camp langa Timisoara. Hotii o furasera de la un om de afaceri 

Alarma s-a dat in jurul orei 8. Accidentul a avut loc in apropierea localitatii hunedorene Banita. Un microbuz de transport, care era plin cu marfa si in care se aflau cinci persoane, s-a rasturnat.


In masina se aflau trei adulti si doi copii. Unul dintre adulti a fost ranit grav, insa toti cei implicati au fost preluati de ambulante si transportati la UPU Petrosani.

CITESTE SI: Celebri hoti de buzunare din Timisoara, la inchisoare  

In data de data de 01.02.2018, in jurul orei 07:45, un barbat care conducea un microbuz (VW Caravelle) pe DN66, din direcţia Hateg – Petrosani, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a derapat si a iesit in afara partii carosabile, lovind gardul Primariei Comunei Banita. In urma impactului a rezultat ranirea conducatorului auto si a patru pasageri (dintre care 2 minori). In momentul de fata se circulă alternativ, pe o banda. In cauză, politistii au intocmit dosar penal”, au transmis pentru hunedoaralibera.ro, reprezentanții IPJ Hunedoara.

Politistii se afla la fata fata locului si incearca sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.