O masina de 80.000 de euro, gasita scrum pe un camp langa Timisoara. Hotii o furasera de la un om de afaceri

TIMIS. O masina foarte scumpa, furata din Lugoj, din fata casei unui om de afaceri a fost gasita in apropiere de Tiimisoara.

CITESTE SI: Schimbare majora intr-o intersectie importanta din Timisoara 

In urma cu o saptamana doi barbati ramasi necunoscuti pana acum au actionat ca in filme si in numai trei minute au furat din fata casei unui om de afaceri un Maserati Ghibli, la Lugoj.

 

Masina a fost gasita miercuri dupa amiaza, la mai bine de 60 de kilometri de locul in care a fost furata, insa din nefericire pentru proprietar nu a mai ramas nimic din ea. Un padurar din Pischia a observat limuzina pe un camp din apropiere si aceasta ardea. Cum nimeni nu a putut interveni la timp, masina a ars ca o torta.

Abia dupa ce au sosit pompierii si au stins flacarile, politistii au observat emblema de la masina si au facut legatura cu furtul de saptamana trecuta, scrie lugojinfo.ro.

CITESTE SI: Timba Timisoara, la a doua victorie consecutiva. Succes categoric cu Targu Mures 

Politistii vor continua cercetarile pentru a-i gasi pe cei care au reusit cel mai rapid furt de masina al inceputului de an.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Si avea si casco…ha ha ha! In puscarie cu proprietarul