Trei adolescenti au batut un pusti de 12 ani, la Timisoara. Pentru ce si-au riscat libertatea

TIMISOARA. Nici nu au ajuns bine la varsta majoratului ca si-au si inceput „cariera” de infractori.

CITESTE SI: Lovitura data de un barbat in Gara de Nord din Timisoara. Ce a reusit sa fure

Este vorba despre trei tineri din Timisoara, cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani. Cei trei adolescenti erau pe o strada din Timisoara, cand l-au zarit pe un pusti de 12 ani si l-au abordat. In momentul in care acesta le-a dat atentie, cei trei l-au lovit de cateva ori, i-au luat telefonul si hoverboard-ul pe care il avea, si au luat-o la sanatoasa.

Politistii chemati la fata locului au inceput cercetarile si i-au gasit repede pe doi dintre autorii talhariei, dar si bunurile pe care acestia le luasera de la baiatul de 12 ani.

CITESTE SI: Alarma in miez de noapte. Un sofer a sarit cu masina intr-un lac in vestul tarii

Cei doi adolescenti s-au ales cu un dosar penal pentru talharie si au fost introdusi pentru 24 de ore in Centrul de retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.