Alarma in miez de noapte. Un sofer a sarit cu masina intr-un lac in vestul tarii

Accident sau sinucidere? Pompierii nu sunt siguri ce s-a intamplat pe o sosea din vestul tarii, de unde un sofer a ajuns cu masina direct intr-un lac.

CITESTE SI: Terenurile pentru tinerii care vor sa isi construiasca o casa la Timisoara, de dimensiuni diferite. Cum vor fi impartite 

Alarma a fost data de catre cei care locuiesc in apropierea lacului Ghioroc, si care au transmis ca au vazut o masina care a plonjat in apele lacului. Echipajele de interventie de la ISU Arad au ajuns repede la fata locului cu masinile de interventie, o barca si o echipa de scafandri.
Dupa 10 minute de cautari acestia au gasit masina, insa au avut parte de o surpriza.

CITESTE SI: Fara permis, la volanul unei masini fara numere, i-a luat la intrebari pe jandarmi. Isprava unui barbat din Timis 

Echipa de scafandrii s-a lansat la apa si dupa aproximativ 10 minute de cautari a gasit autoturismul la 10 m de mal si la o adancime de 10-12 m. In masina nu se afla nici o persoana, ambele geamuri laterale fiind sparte. Scafandrii au ancorat autoturismul care a fost scos din lac de catre echipajul care incadreaza autospeciala descarcerare grea. Masina a fost scoasa la mal dupa o interventie deosebit de dificila datorita temperaturilor scazute ale apei, pantei de aproximativ 12 m cu o înclinație de 45 grade plina de vegetatie„, transmit cei de la ISU Arad.

In urma verificarilor, pompierii au aflat ca proprietarul masinii este un barbat de 41 de ani din Covasant. Cum trupul sau nu a fost gasit, cautarile au fost reluate miercuri dimineata.

sursa foto: ISU Arad

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.