Fara permis, la volanul unei masini fara numere, i-a luat la intrebari pe jandarmi. Isprava unui barbat din Timis

TIMIS. A vrut sa stie ce cauta jandarmii in zona, dar a ajuns pe mainile politistilor.

CITESTE SI: Sapte noi microbuze la Timisoara, in administrarea RATT. De ce nu pot circula

Este vorba despre un barbat din comuna timiseana Manastiur care, desi circula cu o masina fara numere de inmatriculare, s-a oprit exact in dreptul unei dube a jandarmilor si a inceput sa-i ia la rost pe oamenii legii. Suparat nevoie mare, barbatul s-a dat jos din masina si i-a intrebat pe jandarmi de ce supravegheaza fondul forestier.

In acel moment, jandarmii l-au legitimat pe barbat si i-au atras atentia ca masina pe care o conduce nu are numere de inmatriculare. In replica, barbatul nu doar ca le-a dat dreptate oamenilor legii, ci i-a anuntat ca nici el nu are permis de conducere.

Persoanei i s-a atras atentia ca nu are numere de inmatriculare. Soferul, care avea un comportament sfidator, le-a declarat jandarmilor ca, oricum, nu are permis de conducere. Jandarmii au sesizat, in acest caz, politia care a sosit la fata locului pentru continuarea cercetarilor”, au transmis reprezentantii Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara.

CITESTE SI: Agroland Timisoara poate intra in competitiile europene inca din primul an de elita 

Politistii l-au dus la sectie pe barbat si au aflat ca aceasta are numere valabile, insa nu le-a montat pe autoturism. Iar la verificare, acestia au constatat ca intr-adevar omul nu detinea permis de conducere si i-au intocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere.

foto: arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.