Hot prins de politistii din Timisoara. Pentru ce risca ani buni de puscarie

TIMISOARA. A crezut ca daca ‘lucreaza’ in tura de noapte ar putea scapa cu orice. Este vorba despre un barbat din Timisoara care s-a gandit sa isi schimbe cauciucurile de la masina „pe banii” firmei.

CITESTE SI: CJ Timis cumpara corturi de campanie si masini de prima interventie. Pentru ce ne pregatim 

Dupa incheierea programului, barbatul  a luat 5 anvelope de la firma, le-a incarcat in masina fara ca nimeni sa il vada si a plecat. DA fost apoi oprit pentru un control de rutina de un echipaj de politie, care, pe langa documentele de indentificare si ale masinii, i-a cerut soferului sa prezinte si actele pentru cauciucurile pe care le avea in masina.

Pentru ca nu a putut dovedi de unde le are, politistii au inceput verificarile mai amanuntite si l-au luat la intrebari pe sofer. Intr-un final, barbatul a recunoscut ca a furat cauciucurile de la firma la care lucra, iar acestea au fost returnate proprietarului.

CITESTE SI: Femeie din Irak, insarcinata, gasita pe strazile orasului Timisoara. Ce au facut politistii de frontiera 

Pe numele barbatului a fost deschis dosar penal pentru furt calificat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.