Alungati din adaposturile ilegale construite la margine de Timisoara

TIMISOARA. Mai multe persoane care si-au improvizat adaposturi la marginea Timisoarei au fost ridicate de Politia Locala.

CITESTE SI: Salariile platite la zi si demiterea sefului RATT. Revendicarile angajatilor de la transportul in comun care se pregatesc de greva la Timisoara. Ce le-a spus Nicolae Robu 

 

17 suflete, dintre care 10 copii, locuiau in cateva locuinte improvizate pe terenuri la marginea Timisoarei, pe strada Grigore Alexandrescu, in spatele cladirii in paragina care ar fi trebuit sa adaposteasca Spitalul Municipal, ramasa neterminata inca din 1994. Adaposturile erau construite ilegal pe terenuri care apartin unor timisoreni si erau inconjurate de gunoaie.

Agentii Politiei Locale au avut o descindere in zona si i-au evacuat pe locatarii de ocazie. Unii dintre ei au fost directionati catre serviciile sociale, iar cei care aveau domiciliu in alte parti au fost trimisi in localitatile de origine.

Cum baracile erau ridicate pe terenuri private, politistii locali i-au notificat si pe proprietarii de terenuri, care vor avea obligatia sa curate spatiile in care si-au improvizat locuinte fostii ocupanti. In aceasta saptamania politistii urmeaza sa verifice daca terenurile au fost igienizate, iar in cazul in care proprietarii nu au facut nimic, vor lua masurile legale.

Strada Grigore Alexandrescu este una dintre strazile din Timisoara care in 2018 vor intra in modernizare. Ultimele lucrari in zona au fost facute in urma cu 5 ani. Atunci s-a asternut covor asfaltic proaspat pe un tronson de 806 metri.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.