Au parcat aiurea si au ramas fara masini, la Timisoara

TIMISOARA. Mai multi soferi din Timisoara s-au ales cu masinile ridicate dupa ce au parcat cum i-a taiat capul pe mai multe strazi din oras.

CITESTE SILovitura fulgeratoare in Piata Aurora din Timisoara 

11 soferi din Timisoara au ramas fara autoturisme, dupa ce si-au lasat masinile neregulamentar in Timisoara.

Conducatorii auto si-au pus masinile pe trecerile de pietoni, in zona in care erau amplasate indicatoare prin care era interzisa stationarea, pe liniile de tramvai si in statiile de transport in comun ori in dreptul unor porti, iar angajatii SDM au avut grija sa ridice autovehiculele.

Cele 11 masini au fost ridicate de pe strazile Piata Regina Maria, Calea Martirilor, Gheorghe Dima, Gheorghe Lazar, I.C. Bratianu, Piata Huniade.

CITESTE SI: Zeci de oameni la coada. A inceput incasarea taxelor si impozitelor locale la Timisoara. De ce nu se poate plati si taxa pe paragina

Astfel, conducatorii auto care au parcat dupa bunul lor plac au primit amenzi de la 290 la 725 de lei si 2 sau 3 puncte penalizare la permis, dar au trebuit sa plateasca si o taxa la SDM, pentru a-si recupera masinile.
Controalele politistilor locali vor continua in in zilele urmatoare.

***

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la [email protected] sau pe contul nostru de Facebook.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.