Tineri retinuti dupa ce au dat trei spargeri in vestul tarii. Ce au reusit sa fure

Politistii au retinut doi tineri banuiti ca la sfarsitul anului 2017 si in debutul lui 2018 au dat trei spargeri, folosind acelasi mod de operare.

CITESTE SI: Barbat din Banat, acuzat ca si-ar fi omorat copiii 

Politistii spun ca spargerile au fost date de doi tineri, de 18, respectiv 22 de ani.
Primele doua lovituri au fost reusite in noaptea de 26 spre 27 decembrie, in localitatea aradeana Nadab. Prima data, cei doi au spart geamul gradinitei din localitate, de unde au sustras un cd player. Nemultumiti de prada, cei doi au plecat catre scoala, in care au intrat prin aceeasi metoda. De aici au luat doua monitoare, o unitate centrala, o tastatura si un mouse, scrie ghidularadean.ro.

CITESTE SI: Elevii Scolii de Arte vin in fata publicului din Timisoara cu spectacole de exceptie in primele doua luni ale anului 

Cei doi au vrut sa repete isprava in urma cu o saptamana, insa de aceasta data lovitura a fost un esec. Tinerii s-au intors la scoala, au spart un geam si au incercat sa intre, dar s-a declansat sistemul de alarma al cladirii, iar cei doi s-au speriat si au dat bir cu fugitii.

Politistii au reusit sa ii identifice pe cei doi si i-au retinut. Pe numele celor doi au fost intocmite dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat in forma continuata si tentativa de furt calificat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.