Targ dedicat produselor naturale si promotii de iarna de pana la 70%, in week-end, la Iulius Mall Timisoara

TIMISOARA. Targ de Produse Naturale si Bijuterii Terapeutice, precum si promotii tentante de sezon ii asteapta pe clienti, in acest weekend, la Iulius Mall Timisoara.

Peste 40 de expozanti se intalnesc, in acest final de saptamana, cu cei care doresc sa se aprovizioneze cu produse naturale, ideale pentru recapatarea tonusului in anotimpul rece sau dupa mesele copioase de sarbatori. De vineri pana duminica inclusiv, la parterul Iulius Mall va avea loc prima editie din acest an a Targului de Produse Naturale si Bijuterii Terapeutice.

Miere, sucuri naturale, gemuri si siropuri, seminte, condimente, fructe deshidratate, catina, dulciuri de casa fara conservanti, ceaiuri, tincturi si alte produse alimentare naturale vor putea fi achizitionate de la participanti. Din oferta targului nu lipsesc: articolele medicinale, pietrele semipretioase, cristalele si mineralele cu proprietati terapeutice, obiectele din lemn, piele ecologica sau fildes, sapunurile, cremele naturale, produsele feng shui si bijuteriile antialergene.

Magazinele din Iulius Mall isi asteapta in continuare clientii cu preturi promotionale si oferte irezistibile. Tinute in tendinte, accesorii sic, produse de infrumusetare si multe alte propuneri atragatoare, insotite de urarea „HAPPY NEW SALES”, le stau la dispozitie timisorenilor si nu numai. Piese vestimentare, incaltaminte, bijuterii, accesorii, articole sportive si multe altele pot fi achizitionate, in aceasta perioada, la preturi cu pana la 70% mai mici.

Lista completa a ofertelor este disponibila pe site-ul www.iuliusmall.com/timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.