Accident cu doua victime intr-un oras din vestul tarii. Ce s-a intamplat

Accident la primele ore ale zilei incheiat cu o masina rasturnata si doi oameni transportati la spital.

CITESTE SI: O noua autostrada ajunge pana la Timisoara. Anuntul de ultima ora al Guvernului 

Accidentul a avut loc la intersectia a doua strazi din Arad. Soferita unui Volkswagen care circula pe strada Magurei a intrat in plin intr-o Dacia Logan care circula pe strada Petru Maior. In urma impactului al doilea autoturism, care apartinea unei firme de taxi din oras, s-a rasturnat pe marginea drumului si s-a izbit de o casa.

In taximetru erau soferul si o pasagera, si a fost nevoie de interventia unui echipaj de la descarcerare pentru a fi scosi din autoturism. Cei doi au fost preluati de ambulante si dusi la Spitalul Judetean din Arad, soferul avand o fractura deschisa la unul dintre brate, scrie ghidularadean.ro.

CITESTE SI: Un turist a ramas fara bani dupa o vacanta in vestul tarii. Surpriza pentru politisti dupa prinderea hotilor 

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu exactitate imprejurarile producerii accidentului. Agentii au testat-o pe soferita masinii Volkswagen cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

sursa foto: arq.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.