Pustiul care i-a uimit pana si pe politistii din Timisoara. Ce a facut

TIMISOARA. A vrut sa isi faca un cadou la finalul sarbatorilor de iarna, insa a ajuns pe mana politiei.

CITESTE SI: Tot mai putini cersetori la Timisoara. Cati au strans de pe strazi politistii locali in prima saptamana din 2018 

Un tanar de 17 ani s-a gandit ca daca tot nu a venit Mos Craciun la el, ar fi bine sa isi faca singur cateva cadouri. A intrat intr-un magazin de haine din Timisoara si a inceput sa se uite prin rafturi. Dupa ce s-a plimbat o vreme, baiatul a vrut sa iasa din magazin. Dupa ce a trecut de casa de marcat, a fost insa luat in primire de agentii de securitate ai magazinului.

La un control amanuntit, acestia au descoperit mai multe haine pe care baiatul le luase din rafturi si nu le achitase. Pustiul reusise sa fure haine in valoare de 2000 de lei, insa toate articolele au fost recuperate.

Agentii de paza ai magazinului l-au dat pe tanar pe mana politistilor, care au deschis pe numele lui un dosar penal pentru furt.

CITESTE SI: Cercetarea stiintifica, la loc de frunte in Universitatea Politehnica Timisoara 

Politistii ii atentioneaza pe cei care lucreaza in magazine sa fie atenti la oamenii imbracati in haine largi, care intra in magazine si doar se se plimba printre rafturi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.