O infrangere care doare. BC SCM Timisoara pierde a doua oara in acest sezon in fata Pitestiului

Pe hartie un meci abordabil, pe parchet unul foarte greu. Asa a fost si in tur, cand Argesul s-a impus pe teren propriu, asa a fost si in aceasta seara cand violetii din Trivale i-au invins pe violetii din Banat. BCM U FC Arges Pitesti a trecut de BC SCM Timisoara cu scorul de 81-74 (18-18, 20-15, 16-13, 27-28).

CITESTE SI: Teribil accident in Timis. Un tanar a fost lovit mortal de elicea unei parapante cu motor

Banatenii au condus cu un maxim de 7 puncte, dar au platit tribut ratarilor, avand procentaje inferioare vizitatorilor, aproape la toate capitolele. In plus, Jeremic desi a adunat 17 puncte, a ratat mult, el fiind nerefacut dupa o accidentare, iar Mijalovic nu a punctat deloc in 25 de minute, in timp ce Ionut Dragusin a dezamagit din nou cu doar doua puncte adunate.

CITESTE SI: Patru tineri au ajuns la spital in urma unui grav accident, langa Timisoara. Ce s-a intamplat

In urma acestui rezultat, BC SCM Timisoara are 9 victorii si 4 infrangeri la general si poate parasi in curand podiumul. In schimb, BCM U FC Arges Pitesti ajunge la 8-5. De notat ca argesenii au 2-0 in duelurile directe, lucru ce ar putea conta la finele sezonului regulat.

CITESTE SI: Unui batran de 79 de ani din Banat i-au fost furati banii de inmormantare si mostenirea de 10 galbeni

De la BCM U FC Arges Pitești s-au remarcat: Andriy Agafonov cu 29 puncte (2×3), 3 recuperari si 4 pase decisive, Alexander Kostoski cu 14 puncte (2×3), 3 recuperari si 9 pase decisive si Titus Nicoara cu 12 puncte, 13 recuperari si o pasă decisiva. De partea cealalta s-au remarcat Mladen Jeremic cu 17 puncte (3×3), 5 recuperari si 3 pase decisive (dar cu procentaje slabe la aruncari), Octavian Popa Calota cu 17 puncte (1×3), 5 recuperari si 5 pase decisive si Adrian Diaz cu 15 puncte si 8 recuperari.

Nu este insa timp de lacrimi, mai ales ca saptamana viitoare, Timisoara va juca la Sibiu probabil cel mai important joc din retur.

***

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la [email protected] sau pe contul nostru de Facebook.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.