O linie de autobuz din Timisoara isi schimba traseul. Vor fi create noi statii

TIMISOARA. Societatea de Transport Public Timisoara face primele modificari din noul an. Traseul unui autobuz va fi modificat si vor fi infiintate trei noi statii.

CITESTE SI: Lovitura pentru contrabandistii de tigari din Banat. Cum au fost prinsi doi traficanti 

Autobuzul vizat este cel care circula pe linia 3, iar modificarea vine la solicitarile timisorenilor care locuiesc in zona Freidorf. Modificarea traseului va intra in vigoare din 8 ianuarie.

De la Gara de Nord autobuzul va circula pe acelasi traseu pana la Pasaj CFR de unde va fi deviat pe str. Ovidiu Cotrus – str. Wilhelm Tell – str. Paul Morand – sens giratoriu si retur pe acelasi traseu… Circulatia pe str. Polona a autobuzului de pe linia 3 va fi anulata, aceasta fiind asigurata doar de autobuzele de pe linia Expres 7„, transmit reprezentantii Societatii de Transport Public Timisoara.

CITESTE SI: Premiera la Timisoara. Robot de ultima generatie, folosit in chirurgia pediatrica, adus la Spitalul de Copii Louis Turcanu

Aceasta nu este singura modificare ce va fi facuta pe linia autobuzului 3.

Pe noul traseu se va infiinta o pereche de statii dupa intersectia strazilor Wilhelm Tell cu Paul Morand si o statie in zona sensului giratoriu„, completeaza reprezentantii Societatii de Transport Public Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.