Accident violent pe o sosea din vestul tarii. Oameni raniti, masini facute praf

Impactul frontal dintre doua masini pe o sosea din vestul tarii a trimis trei oameni in spital.

CITESTE SI: Alte necazuri la Kopaonik. Ce-au patit mai multi turisti din Timisoara si Oradea 

Accidentul a avut loc pe soseaua care leaga Aradul de Lipova, la iesire din localitatea Vladimirescu. Soferul unui Porsche care venea dispre Lipova a pierdut controlul bolidului, a patruns pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu Opel care circula regulamentar. In urma accidentului, soferul masinii care circula regulamentar si doi pasageri, au fost raniti usor. La fata locului au ajuns ambulantele, care i-au preluat pe raniti si i-au transportat la Spitalul Judetean din Arad. Masinile au fost si ele distruse aproape in totalitate.

CITESTE SI: Strazi si parcuri ar putea primi numele Regelui Mihai la Timisoara. Ce idei are primarul Nicolae Robu? Spune-ti parerea 

In urma coliziunii au fost accidentati usor soferul auto Opel si doua persoane, un tanar de 19 ani si o femeie de 50 de ani, ambii pasageri in acelasi auto. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat pentru arq.ro, inspector principal Lorena Radu, purtator de cuvant al IPJ Arad.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.